elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El CESAL d'Alcossebre acollirà dos cursos per a professionals d'hostaleria

El CESAL d'Alcossebre acollirà dos cursos per a professionals d'hostaleria
  MÉS FOTOS
  El CESAL d'Alcossebre acollirà dos cursos per a professionals d'hostaleria - (foto 2)

  El nou edifici CESAL d'Alcossebre albergarà dos cursos cofinançats pel Fons Social Europeu, gestionats i organitzats des del Centre de Dinamització turística- CdT Castelló. Del 6 a l'11 de novembre, s'impartirà el curs "Cambrer/a de sala" en horari de dilluns i dijous, de 16.00 a 20.00 hores. El 20 de novembre, en una única sessió de 9.30 a 14.00 i de 15.30 a 19.00 hores s'impartirà el curs "Postres de restaurants". En tots dos casos, l'aula multiusos amb cuina del CESAL Alcossebre serà l'escenari.

  La regidora de Turisme Alejandra Roca ha recordat que "per part de l'Ajuntament, vam oferir a la Secretaria Autonòmica de Turisme i al propi CdT la possibilitat que el nou CESAL es converteix en seu fixa per a aquest tipus d'accions formatives. Seria una mena de subseu, tenint en compte el pes econòmic que té el turisme a les comarques del nord de la província i, per tant, l'important que seria comptar amb un centre de formació de referència". Roca ha explicat que "ens confirmen des del CdT que les gestions van per bon camí i, de fet, acollir aquests dos cursos suposa l'avançada per aconseguir-ho".

  Els professionals de l'hostaleria interessats en inscriure a aquests cursos poden fer-ho des de la pàgina web de la xarxa CdT www.cdt.gva.es

  El 16 d'octubre, dins dels actes organitzats amb motiu de la Fira de la tomata de penjar d'Alcalà, tindrà lloc el curs "Gastronomia amb arrels locals i Km-0", en aquest cas, al local de les Ames de casa d'Alcalà.

  Pujar