elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Campus Jove d'Alcalà-Alcossebre comença amb 55 participants

El Campus Jove d'Alcalà-Alcossebre comença amb 55 participants
El Campus Jove d'Alcalà-Alcossebre comença amb 55 participants
  • El Casal Jove d’Alcossebre acull aquesta activitat tots els matins durant el mes de juliol i 13 participants compten amb transport gratuït per a anada i tornada al nucli d'Alcalà

El Campus Jove d'Alcalà-Alcossebre que, durant tot el mes de juliol, acull el Casal Jove d’Alcossebre ha començat avui la seva activitat com a alternativa d'oci per a joves de 12 a 18 anys, en horari de 10.00h a 13.00h. La iniciativa, que organitza la Regidoria de Joventut, compta amb un total paddle, vela, cuina, jumping, tallers i excursions a diversos enclavaments d'oci de la província de 55 d'inscrits i ofereix activitats molt diverses com com Aquarama, Saltapins i Jump Park. Pel que fa al personal, compta amb tres monitors als quals se sumen quatre persones de pràctiques del curs del Monitor d'Animació que s'ha impartit enguany per la pròpia Regidoria de Turisme.

El Casal Jove, situat en l’Espai d’Oci d’Alcossebre, és el centre neuràlgic del Campus. Els i les participants que viuen en Alcalà -13 en total- compten amb transport gratuït d'anada i volta, que facilita l'Ajuntament.

La regidora de Joventut, Malena Herrera, ha destacat “la gran varietat d'activitats de les quals podran gaudir tot el mes de juliol, la qual cosa suposa un important estímul per als nostres i les nostres joves” i també incidia en què “a través de les activitats que es realitzen, s'aconsegueix una important cohesió entre els grups i els participants gaudeixen molt de les seves hores al Campus Jove”.

Pujar