elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcossebre Yankee tornarà a celebrar-se de l'1 al 3 d'octubre

Alcossebre Yankee tornarà a celebrar-se de l'1 al 3 d'octubre
  • La trobada reunirà 25 grans camions americans que s'exhibiran en Alcalà i Alcossebre, seguint totes les indicacions sanitàries

MÉS FOTOS
Alcossebre Yankee tornarà a celebrar-se de l'1 al 3 d'octubre - (foto 2)

Alcossebre Yankee celebrarà de l'1 al 3 d'octubre la seua quarta edició, després de l'aturada obligada en 2020 a causa de la pandèmia. Aquesta trobada reunirà 25 trucks o grans camions americans que s'exhibiran en l'aparcament del passeig Les Fonts i que, a més, recorreran els nuclis de Alcossebre i Alcalà. També està previst realitzar una exhibició de força arrossegant un vehicle de grans dimensions, a càrrec d'experts a traslladar elements de gran pesatge. Segons l'organització, les inscripcions per a participar en l'exhibició de vehicles ja s'han tancat sumant 300 participants. Totes les activitats estan subjectes a la seua adaptació a la normativa sanitària vigent. L'esdeveniment està organitzat per Ye Ye Bikers i Justi Galas, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre i Custom Maestrat.

El regidor Miguel Martorell destacava que “la nostra localitat és referent en esdeveniments i activitats relacionades amb el món del motor i Alcossebre Yankee és una prova d'això” i insistia que “com en totes accions que es realitzen, ens adaptarem al que marque la normativa sanitària però és important anar recuperant activitats com aquesta”.

Pujar