elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcossebre és seu aquest cap de setmana dels Campionats Autonòmics d'Escacs per edats

Alcossebre és seu aquest cap de setmana dels Campionats Autonòmics d'Escacs per edats
  • Per segon any consecutiu, l’Espai d’Oci d’Alcossebre acollirà les partides amb els millors jugadors d'escacs de la Comunitat Valenciana

L’Espai d’Oci d’Alcossebre serà la seu del 21 al 23 d'abril dels Campionats Autonòmics d'Escacs per edats, organitzats per la Federació d'Escacs de la Comunitat Valenciana-FACV. Per segon any consecutiu, la federació autonòmica tria Alcossebre i, en concret, les instal·lacions de l’Espai d’Oci, per a albergar aquesta competició en la qual s'enfronten els millors jugadors d'escacs de la Comunitat Valenciana. Avui s'ha presentat la competició, en una roda de premsa, en la qual han participat el president de la FACV, Emilio González, el president del Club d’Escacs d’Alcalà-Alcossebre, Juan Vicente Sala i l'Alcalde d'Alcalà-Alcossebre, Francisco Juan.

González ha destacat “les grans instal·lacions amb les quals compta la localitat per a acollir aquest tipus d'esdeveniments i el gran nivell dels jugadors d'escacs que participaran, ja que la Comunitat Valenciana és la que compta amb els millors resultats, pel que fa a jugadors, en els campionats a nivell nacional”. Per part seua, el president del Club d’*Escacs d’Alcalà-Alcossebre, Juan Vicente Sala, ha assenyalat que “a més de participar en la competició, els jugadors i les seues famílies podran conèixer el nostre municipi ja que s'han organitzat visites guiades”.

L'Alcalde Francisco Juan ha insistit que “agraïm a la Federació Autonòmica que hagen tornat a triar el nostre municipi per a celebrar un campionat ja que celebrar un esdeveniment esportiu així suposa a tenir als millors jugadors d'escacs entre nosaltres durant un cap de setmana i que ens visiten al costat de les seves famílies, i també potencia l'esport, en aquest cas els escacs, al nostre poble” i destacava “la gran labor que fa el Club d'Escacs d'Alcalà-Alcossebre organitzant competicions durant tot l'any i formant a joves del nostre poble en l'esport dels escacs. Aquest dinamisme que tenen es demostre també fent possible aquest tipus de competicions de gran nivell al nostre poble”.

Pujar