elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà de Xivert es concentra en solidaritat amb el Marroc per la tragèdia del terratrèmol

Alcalà de Xivert es concentra en solidaritat amb el Marroc per la tragèdia del terratrèmol
  • L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre col·labora en la recollida de material per a enviar al Marroc que es realitzarà el divendres 15 i el dissabte 16, de 10.00h a 19.00h, en el vestíbul de l’Espai d’Oci d'Alcalà

MÉS FOTOS
Alcalà de Xivert es concentra en solidaritat amb el Marroc per la tragèdia del terratrèmol - (foto 2)

Alcalà de Xivert ha mostrat avui la seua solidaritat amb el poble marroquí, que pateix la tragèdia del terratrèmol que ha afectat diverses zones del país i ha provocat més de 3.000 morts. En la convocatòria realitzada per l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, s'ha recordat a les nombroses víctimes i la tragèdia que està suposant per al Marroc. Unes dues-centes persones s'han reunit en la plaça de l'Església, amb important presència de la comunitat marroquina de la localitat. La regidora d'Integració, Malena Herrera, ha transmès “les condolences de l'Ajuntament i en nom de tot el municipi a la nostra població marroquina amb la qual convivim i formen part de la nostra societat i dir-los que estem junts en aquesta desgràcia”.

Per part de l'Ajuntament, s'ha ofert col·laboració a la Mesquita Al Hidaya d'Alcalà per a realitzar la recollida de materials que es precisen en les zones afectades pel sisme. La recollida es realitzarà el divendres 15 i el dissabte 16 en el vestíbul de l’Espai d’Oci d’Alcalà i es demana roba d'abric, mantes, bolquers, tendes de campanya, sacs de dormir, calçat i productes d'higiene personal.

Pujar