elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà de Xivert comença el repartiment de les invitacions per als actes taurins de les festes patronals

Alcalà de Xivert comença el repartiment de les invitacions per als actes taurins de les festes patronals
  • Des d'avui i fins al divendres 20, els veïns i veïnes podran recollir les invitacions per a accedir gratuïtament a la II Setmana Taurina Gaspatxera i al II Concurs Nacional d’Emboladors Vila Alcalà de Xivert

Els veïns i veïnes d'Alcalà de Xivert poden des d'avui i fins al divendres 20 recollir a l'Ajuntament de la localitat les invitacions gratuïtes, per a assistir als actes taurins que es viuran durant les festes patronals d'Alcalà. També s'han fixat les Oficines Municipals de Alcossebre com a punt de lliurament, en el cas que algun veí i veïna es trobe al nucli costaner i no haja de desplaçar-se a Alcalà.

Aquestes invitacions permetran accedir a la plaça portàtil en la qual se celebraran tots els actes, seguint amb la normativa autonòmica de Bous al carrer. Amb la finalitat de complir l'aforament i les distàncies de seguretat, cap persona podrà accedir al recinte sense la corresponent invitació ni desplaçar-se de l'espai que tindrà assignat, tant en zona de graderia com en barrots. L'edat mínima per a poder recollir una invitació serà de 16 anys. Els menors de 14 anys que desitgen accedir al recinte taurí, hauran de fer-lo acompanyats d'un major d'edat i romandre sempre en la zona de graderia.

Abans de cada de festeig, en les taquilles del recinte, hi haurà invitacions disponibles per a visitants o veïns o veïnes que no disposen de la invitació. A més, a partir del divendres 20 d'agost, els establiments d'hostaleria d'Alcalà lliuraran una invitació per al recinte taurí, a la seva clientela, prèvia consumició.

Les invitacions corresponents als actes taurins de Alcossebre, que se celebraran del 9 al 12 de setembre, es lliuraran prèviament a l'inici de les festes.

El regidor de Festes, Jordi Batiste, destacava “la gran feina realitzada per part de la Comissió Taurina Gaspatxera que ha permès organitzar uns actes taurins de gran nivell, amb la II Setmana Taurina Gaspatxera i l'II Concurs Nacional de Emboladores Vila d'Alcalà de Xivert” i instava a tota la població i visitants “a complir la normativa d'assistència al recinte taurí, per a demostrar que aquest tipus d'actes poden celebrar-se perfectament complint amb tota la normativa sanitària i de seguretat”.

Pujar