elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà inaugura una nova edició NadalParc

Alcalà inaugura una nova edició NadalParc
  • Fins al 30 de desembre estarà instal·lat en el Espai Oci d'Alcalà i els dies 3 i 4 de gener es traslladarà a Alcossebre

Els xiquets i xiquetes d'Alcalà ja poden gaudir d'una nova edició de NadalParc, l'alternativa que posa en marxa l'Ajuntament com a alternativa destinada a l'oci infantil, en les dates de vacances nadalenques escolars. Els dies 28, 29 i 30 de desembre se situa a l’ Espai d’Oci d'Alcalà i els dies 3 i 4 de gener en el Espai d’Oci de Alcossebre. Compta amb un horari de 10.00h a 13.00h i de 16.30h a 18.30h i està indicat per a xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys.

NadalParc compta amb tallers esportius, circuits, manualitats, zona interactiva, zona de maquillatge, bústia real, photocall, zona de lactància i guarda-roba. A més, comptaran amb Espai Fòrum Literari amb la presentació del llibre “Oreto i els caragols” en Alcalà i “Comboi, un recorregut il·lustrat per les festes valencianes” en Alcossebre.

L'Alcalde Francisco Juan i la regidora d'Educació, Selene Blázquez, han visitat aquest matí NadalParc destacant “la gran varietat de jocs i activitats en les quals poden participar els xiquets i xiquetes del nostre municipi, aprofitant aquesta iniciativa que busca també la conciliació familiar”.

Pujar