elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre suma desfibril·ladors als vehicles de la Policia Local

Alcalà-Alcossebre suma desfibril·ladors als vehicles de la Policia Local
  • Els 21 desfibril·ladors emplaçats en edificis municipals, centres educatius, platges i vehicles policials han incorporat millores en el seu funcionament

L'Ajuntament d'Alcalà de Xivert incorpora un nou desfibril·lador per al vehicle de la Policia Local que s'ha adquirit recentment, assegurant així que els vehicles policials compten amb aquesta eina que es converteix en un instrument crucial per a salvar la vida a una persona.

D'altra banda, s'ha dotat cada desfibril·lador del municipi amb una “màscara boca a boca”, amb filtre unidireccional, en la qual vàlvula i filtre actuen com a barrera que separa al pacient del seu reanimador, podent ser utilitzada si es presenta la necessitat de reanimar a un pacient amb atur respiratori.

Alcalà – Alcossebre comptaamb un total de 15 desfibril·ladors repartits en instal·lacions de pública concurrència i en els cotxes de la Policia Local, augmentant aquestaxifra a 21 en el període estival. Els desfibril·ladors es troben en: instal·lacions esportives -camp de futbol d'Alcalà i camp de futbol, gimnàs de Alcossebre i Poliesporti, gimnàsd'Alcalà- centres de Jubilatsd'Alcalà i centre de Jubilats de Alcossebre, CEIP Lo Campanar i CEIP La Mola, IES Serra d’Irta, Cesal d'Alcalà i Cesal de Alcossebre, Unitat de Respir Familiar, Escoles de Capicorb, vehicles de Policia Local i en període estival platges de Alcossebre i Piscina Municipal d'Alcalà.

La regidora de Sanitat, Melina Fradejas, ha destacat que “és una prioritat continuar sentmunicipi cardiosaludable i assegurar que, en el moment en què siga necessari, es comptarà amb un desfibril·lador, ja siga perquè està en aquest mateix espai on es requereix o perquè ràpidament la Policia Local pot portar-lo. D'aquesta manera, podem salvar vides”.

Pujar