elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre facilita la consulta d'informació turística a través de codis QR

Alcalà-Alcossebre facilita la consulta d'informació turística a través de codis QR
  • Guies d'activitats, fullets informatius sobre rutes i plans i mapes poden consultar-se descarregant els codis QR disponibles en les Tourist Info i el Centre d'Interpretació Etnològica

MÉS FOTOS
Alcalà-Alcossebre facilita la consulta d'informació turística a través de codis QR - (foto 2)
Alcalà-Alcossebre facilita la consulta d'informació turística a través de codis QR - (foto 3)

La Regidoria de Turisme d'Alcalà-Alcossebre continua apostant per les noves tecnologies com una manera de facilitar l'accés a la informació sobre activitats i recursos turístics de la localitat, a través de la digitalització de tot el material de guies i activitats. Tot aquesta informació pot consultar-se a través del telèfon mòbil descarregant els codis QR que apareixen en la cartelleria instal·lada en les Tourist Info d'Alcalà i Alcossebre i en el Centre d'Interpretació Etnològica de l'ermita de Santa Llúcia. D'aquesta manera, s'eviten aglomeracions i cues innecessàries per a sol·licitar informació o per a emportar-se les guies. El material digitalitzat ha sigut la guia d'activitats turístiques 2021, plànols i mapes d'Alcalà i Alcossebre, fullets informatius del castell de Xivert, rutes de senderisme i BTT, ruta botànica de Alcossebre i ruta dels arbres d'Alcalà i guies d'allotjaments i restaurants. Tot aquest material també pot consultar-se i descarregar-se des de la web www.alcossebre.org, dins de l'apartat Planifica el teu viatge-Descàrregues.

La regidora de Turisme, Selene Blázquez, ha explicat que "l'any passat ja vam apostar per difondre la nostra informació turística seguint aquest sistema i enguany l'hem ampliat disposant els codis també al CIE, que està sent molt visitat".

Pujar