elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre dona a conèixer el seu potencial gastronòmic i patrimonial a través d'un blogtrip

Alcalà-Alcossebre dona a conèixer el seu potencial gastronòmic i patrimonial a través d'un blogtrip
  • Els responsables del blog Valencia Bonita i del perfil Vicocinillas van conèixer les activitats del Mes de la Tomata de Penjar i el patrimoni arquitectònic de la localitat i les difondran a través dels seus blogs i perfils socials

MÉS FOTOS
Alcalà-Alcossebre dona a conèixer el seu potencial gastronòmic i patrimonial a través d'un blogtrip - (foto 2)
Alcalà-Alcossebre dona a conèixer el seu potencial gastronòmic i patrimonial a través d'un blogtrip - (foto 3)

 

La Regidoria de Turisme d'Alcalà-Alcossebre ha organitzat un blogtrip per a difondre el potencial gastronòmic i patrimonial de la localitat. Organitzar aquest tipus d'iniciatives forma part dels objectius del Pla Estratègic de Turisme 2021-2023 per a aprofitar la capacitat de promoció de prescriptors en webs i xarxes socials. En aquest cas, ens han visitat els responsables de Valencia Bonita, membre de l’Associació de Travel Bloggers de la Comunitat i pàgina web especialitzada en reportatges sobre destinacions turístiques o i agenda a nivell autonòmic amb presència Facebook, Instagram, TikTok, Twitter, Flickr i Youtube i Vicocinillas, perfil especialitzat en gastronomia molt seguit en Facebook i Instagram. El blogtrip va consistir a realitzar la Ruta de la Tomata de Penjar, visitant el centre històric d'Alcalà amb pujada al campanar i degustació de tomata de penjar; visita a la iniciativa Castells de Castelló; degustació d'un dels menús de la Tomata de Penjar i visita a l’ermita de Santa Llúcia, inclòs el Centre d'Interpretació Etnològica. Tant Valencia Bonita com Vicocinillas ja han plasmat en els seus perfils diferents aspectes de la visita, per la qual cosa ja s'ha obtingut una important promoció.

La regidora de Turisme, Alejandra Roca, recalcava que “l'efectivitat d'aquesta mena d'accions promocionals es deu a la gran quantitat de seguidors amb els quals compten aquest tipus de perfils. En el cas de Valencia Bonita, 223.000 i Vicocinillas 80.500, la qual cosa suposa donar una gran visibilitat tant al nostre potencial gastronòmic com patrimonial”.

Pujar