elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre contracta a quatre persones a través de programes del SERVEF

Alcalà-Alcossebre contracta a quatre persones a través de programes del SERVEF

    L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre segueix la seua política de foment d'ocupació i de facilitar l'accés al món laboral de col·lectius amb especials dificultats. En aquest sentit, els programes del SERVEF han permès realitzar contractes a quatre persones que es trobaven en situació d'atur. La regidora de Personal, Maria Agut, ha destacat que "des de l'Ajuntament, vam aprofitar els diferents programes que es posen en marxa des d'altres administracions, en aquest cas el SERVEF, però també la Diputació Provincial, per a realitzar aquest tipus de contractes".

    Dins el programa de Foment de l'Ocupació, que promou la contractació de persones menors de 30 anys, s'ha contractat un auxiliar administratiu i un administratiu, amb un contracte de sis mesos a temps complet, del 20 de desembre de 2017 al 19 de juny de 2018. Estan realitzant el seu treball a les dependències municipals, en tasques d'atenció telefònica, atenció al públic i registre de documents, en el cas de l'auxiliar i de suport a diferents departaments, en el cas de l'administratiu. El SERVEF subvenciona aquestes contractacions amb 18.299 euros.

    El programa EMCORD, que facilita contractes per a persones aturades de llarga durada, ha suposat la contractació d'un peó i un oficial, amb contractes de set mesos a temps complet, que finalitzaran el 10 de juliol de 2018. Aquestes dues persones realitzen tasques de suport a la Brigada Municipal. En aquest cas, la subvenció que ha rebut l'Ajuntament per part del SERVEF és de 16.777 euros.

    "En aquest 2018 continuarem apostant per afavorir l'accés al mercat laboral, donant continuïtat als Plans d'Ocupació Local que tan bon resultat han donat i que han suposat una inversió de més de 1,5 milions d'euros, per part de l'Ajuntament , en els últims set anys, per contractar persones aturades de la població ", ha conclòs l'edil María Agut.

    Pujar