elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI

Alcalà-Alcossebre commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI
  • La lectura del Manifest, a càrrec de la regidora d'Igualtat i Integració, s'ha realitzat en l'espai de bancs inclusius al costat de l’Espai d’Oci d’Alcossebre

MÉS FOTOS
Alcalà-Alcossebre commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGTBI - (foto 2)

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre s'ha sumat a la commemoració del Dia d'Orgull LGTBI amb diversos actes de visibilització, com la col·locació d'una pancarta a la porta de l'Ajuntament i la lectura del Manifest, a càrrec de la regidora d'Igualtat i Integració, Malena Herrera, en l'espai de bancs inclusius de l’Espai d’Oci d’Alcossebre.

Després de recordar l'origen de la reivindicació i els drets de totes les persones siga com siga la seua opció sexual o de gènere, Herrera ha destacat que “en aquest Dia de l'Orgull LGTBI, unim les nostres veus per a recordar al món que la diversitat i l'amor no poden ser silenciats. Avancem cap a un futur en el qual totes les persones puguen viure amb autenticitat, orgull i llibertat”.

Dins de les accions que es realitzen per part de la Regidoria d'Igualtat i Integració, s'han ampliat els fons de llibres amb temàtica LGTBI en el Casal Jove i a les Biblioteques d'Alcalà i Alcossebre.

Pujar