elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre celebrarà el Dia Internacional de la Joventut el pròxim 11 d'agost

Alcalà-Alcossebre celebrarà el Dia Internacional de la Joventut el pròxim 11 d'agost
  • La Regidoria de Joventut ha preparat una vesprada-nit amb activitats de gaming i l'actuació de Space Elephants i DJ’s locals

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre se suma, per segon any consecutiu, a la celebració del Dia Internacional de la Joventut, que tindrà lloc l'11 d'agost, en una zona delimitada en l'aparcament del carrer Jai Alai d’Alcossebre, al costat de la platja de Les Fonts. La celebració donarà inici a les 18.30h, amb un “tardeo” basat en sessions gratuïtes de gaming amb simuladors de conducció, Nintendo Switch, Realitat Virtual, gynkana, *Play Station 3 i sorteig. A partir de les 22.00h, se celebrarà la Nit Jove, amb l'actuació de Space Elephants i posteriorment dels DJ’s JaayBort, ElXim i Dani García. La celebració compta amb la col·laboració de l'associació local Associació Jove Alcalà-Alcossebre.

El 12 d'agost va ser la data proclamada per l'Assemblea General de l'ONU en 1999, per a reconèixer la participació i importància de les persones joves en la societat, a través de la commemoració d'aquest Dia Internacional de la Joventut.

L'edil de l'àrea, Malena Herrera, destacava “la gran activitat que es genera des de la Regidoria de Joventut, amb accions com el desenvolupament del Pla Jove Local o de la programació del Casal Jove” i animava als i les joves de la localitat “a participar en aquesta celebració del Dia de la Joventut, amb actes totalment gratuïts”.

Pujar