elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Alcalà-Alcossebre ajuda a comerços i empreses locals a aprofitar l'ús de les noves tecnologies

Alcalà-Alcossebre ajuda a comerços i empreses locals a aprofitar l'ús de les noves tecnologies
  • A través del Pla Municipal de Formació Digital, empreses i professionals estan rebent formació gratuïta sobre venda en línia, planificació de continguts en xarxes socials o Whatsapp Business

L'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Castelló, està desenvolupant el Pla de Formació Digital dirigit a comerços i professionals locals per a potenciar les seues empreses. La formació, totalment gratuïta per als inscrits i inscrites és a càrrec de professionals experts en noves tecnologies i està especialment pensada per a què xicotets comerciants o professionals que no han tingut contacte professional amb les noves tecnologies aprenguen a utilitzar aplicacions i plataformes digitals per a modernitzar els seus negocis, manejar les xarxes de manera professional i, d'aquesta manera, augmentar la seva competitivitat i potenciar les seues marques.

Ja s'han celebrat tres dels quatre cursos que conformen el Pla: “Fes que et trobin. Noves formes de venda en línia i micropimes”, a càrrec de Sandra Romero, “2021 Odissea Comercial. Planificació de continguts en Xarxes Socials”, per Marinela Forcadell i Lola Barcia de Fotolateras i Chicalista.net i “Facebook i Instagram per a la xicoteta empresa” a càrrec de Beatriz Guillén de l'empresa 611km Marketing Digital. Els dies 18 i 19 d'octubre s'impartirà el curs “Fidelitza als teus clients amb Whatsapp Bussiness” que impartiran també Marinela Forcadell i Lola Barcia.

Els assistents al Pla de Formació Digital rebran un diploma expedit per la Cambra de Comerç acreditant la seua assistència.

L'Alcalde Francisco Juan destacava que “estem oferint als nostres xicotets comerciants i professionals una formació molt valuosa i que pot suposar que facen un salt qualitatiu en els seus negocis, adaptant-se a noves maneres de vendre i de relacionar-se amb els seus potencials clients”.

Pujar