elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Així es prepara per a la vacunació massiva l'àrea de Salut de Vinaròs

Així es prepara per a la vacunació massiva l'àrea de Salut de Vinaròs
  • Alcalà de Xivert serà una de les localitats que centralitzaran la vacunació de veïns d'Alcalà-Alcossebre, Santa Magdalena de Polpís, Torreblanca i la Ribera de Cabanes

La regidora de Sanitat de l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre, Melina Fradejas, ha assistit avui a una reunió de coordinació amb responsables del Departament de Salut de Vinaròs, de cara a l'inici de la campanya de vacunació massiva de la població, previst per al mes d'abril, segons disponibilitat de dosi. En aquest procés, Alcalà de Xivert serà una de les localitats que centralitzaran la vacunació en el Departament de Salut, concentrant als veïns i veïnes d'Alcalà-Alcossebre i Santa Magdalena de Pulpis, Torreblanca i la Ribera de Cabanes. L'espai en el qual ha de realitzar-se la vacunació ha de reunir una sèrie de paràmetres per a complir les mesures de seguretat exigides per la situació sanitària. El divendres es desplaçaran a la localitat tècnics del Departament de Salut, per a estudiar els edificis proposats per l'Ajuntament i determinar així l'espai en el qual es realitzarà la vacunació massiva a la població. "Comptem amb dos edificis municipals que pensem poden complir amb tots els paràmetres de seguretat: Espai d'Oci i Pavelló Poliesportiu d'Alcalà que visitarem amb les autoritats sanitàries perquè determinen com dels dos és el més adequat", ha explicat la regidora de Sanitat, Melina Fradejas.

D'altra banda, en resposta a la declaració institucional aprovada per l'Ajuntament d'Alcalà-Alcossebre en la qual se sol·licitava informació sobre quin seria  el calendari de vacunació en el municipi, des de la Direcció General de Salut Pública i Addicions s'ha fet arribar un carta per escrit al consistori en la qual s'especifica que "en l'etapa en la qual ens trobem, amb número de dosis limitades, s'està procedint a la vacunació de manera prioritzada als grups establits per l'Estratègia. En el moment en el qual tinguem major número de dosis disponibles, començarem amb els següents grups" i afegeixen  que s'informarà les persones que es troben els citats grups per a ser vacunades a mesura que s'avance en la campanya de vacunació.

Pujar