elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Víctor Manuel actuarà a l'Alcora durant les Festes del Crist

Víctor Manuel actuarà a l'Alcora durant les Festes del Crist
  • La capital de l'Alcalatén celebra les seues festes del 19 d'agost al 4 de setembre

Els veïns de l'Alcora es preparen per a viure les festes del Santíssim Crist, uns festejos que tindran al cantant Víctor Manuel com a protagonista principal.

El concert serà el divendres 2 d'agost a les 23.30 hores en la Pista Jardí i el cantautor asturià delectarà amb els seus temes més coneguts en el Tour 75 Aniversari ‘La vida en cançons’.

L'actuació de Víctor Manuel serà el fermall d'or a unes festes que arriben en plena normalitat després de dos anys de pandèmia. Encara que els veïns i visitants de l'Alcora podran gaudir de nits de DJ i revetles.

Consulta la programació completa ACÍ.

Art i esport

Les festes del Santíssim Crist de l'Alcora comptaran també amb diverses exposicions en la Caixa Rural com a ‘Feminitat i record’ de l'artista María Dolores García González, el ‘XXXVII Concurs de Cartells de Festes del Crist 2022’ i del pintor Pedro Royo en la Real Fàbrica; així com la XXVIII Exposició Anual de Bonsais en la nau BIC; la XV Exposició Filatética i del Col·leccionisme en el local parroquial de la plaça la Sang; ‘l'Alcora, la il·lustre ceràmica’ al carrer Josep Mascarós.

Així mateix, se celebrarà el concurs de pesca, el torneig 3x3 i de triples de básquet, el trofeu de ciclisme i un torneig de futbol

Xupinasso el dia 20 d'agost

L'Alcora dispararà el xupinasso el dissabte 20 d'agost. Serà en la plaça de l'Ajuntament a les 19.00 hores en un acte en el qual es donarà lectura al XLIII Pregó de Festes a càrrec del pregoner oficial de la Vila, Adrià Muñoz Ruíz.

Bous al carrer

Així mateix, durant les festes del Santíssim Crist de l'Alcora s'exhibiran diversos bous salvatges, es embolarán astados i hi haurà vesprades de proves, tots ells en actes previstos per als dies 27, 30, 31 d'agost, 1, 2 i 3 de setembre.

Un llibre de festes solidari

Aquesta setmana, l'Ajuntament de l'Alcora acollia la prestació del llibre de festes, en un acte que va comptar amb la presència de l'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Festes, Vanessa Periz, membres de la Corporació, la Cort d'Honor 2022, i el Cronista Oficial de la Vila, José Manuel Puchol, qui porta 18 edicions coordinant el llibre de festes que enguany compta amb 2.600 exemplars per a la venda, la recaptació íntegra de la qual es destinarà a fins socials, concretament a entitats com Càritas i Creu Roja.

Enguany el llibre de les Festes del Crist, que aconsegueix la seua 66a edició, es compon de 152 pàgines, més tapes, i inclou: saludes, biografia de la mantenidora de les festes, pregó, un destacat apartat dedicat a la Cort d'Honor, mancerina poètica a la reina, àlbum fotogràfic…, comiat de la Cort d'Honor anterior, programació d'actes, contingut costumista, seccions d'opinió, poesia, història, ceràmica, cultura, religió, humor, els concursos de narrativa, albades i aparadors.

Presentació del llibre
Presentació del llibre

Pujar