elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ultimen l'actualització del mapa de senders de l'Alcora

Ultimen l'actualització del mapa de senders de l'Alcora
  • Inclou un extens treball de recuperació toponímica i senyalització d'elements patrimonials dispersos i importants millores i novetats

MÉS FOTOS
Ultimen l'actualització del mapa de senders de l'Alcora - (foto 2)

L'Ajuntament ultima l'actualització del mapa de senders de l'Alcora. En unes setmanes es publicarà la seua edició digital i en la tardor estarà disponible la versió en paper.

El treball ha estat a càrrec de l'editorial Tossal Cartografies i inclou un extens treball de recuperació toponímica i senyalització d'elements patrimonials dispersos.

S'han millorat els traçats de 3 rutes senderistes: PR-CV-120 de les ermites, PR-CV-357 del patrimoni i SL-CV-90, i s'inclou, per primera vegada, espais d'interés per als senderistes com el futur punt d'informació al visitant de la Reial Fàbrica i la recentment recuperada zona d'acampada de Sant Vicent.

També apareix reflectit el traçat de la Ruta Natural del Patrimoni Industrial, una ruta que ofereix una infinitat de possibilitats; el recorregut circular dins del terme municipal de l'Alcora o continuar el recorregut del riu fins al seu naixement, seguint la Ruta de l'Aigua (Figueroles) i el Camí Natural dels Molins Hidràulics (Llucena).

A més, el mapa presenta, per primera vegada, els traçats BTT de la Small i de la Gegant de Pedra que transcorren pel terme municipal i la ruta BTT “Rodasoques”.

El treball s'ha completat amb la inclusió d'innombrables sengles secundàries que permeten crear recorreguts alternatius als senders senyalitzats, així com la ubicació d'espais per a la realització d'activitats de turisme actiu: caiac, escalada, ferrata i barranquisme, entre altres.

Pujar