elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP reivindica el desdoblament de la CV-21 projectat en 2007 per a frenar els accidents

El PP reivindica el desdoblament de la CV-21 projectat en 2007 per a frenar els accidents
  • El portaveu del PP, Vicente Mateo, recorda que en el mandat del PP es va planificar la millora de la seguretat de la via “que milloraria la seguretat dels usuaris de la via”

El Grup Municipal del PP a l'Alcora ha reivindicat el desdoblament de la CV-21, que connecta Onda amb la capital de l'Alcalatén, amb l'objectiu de millorar la seguretat dels usuaris de la via i posar fre a l'increment d'accidents registrat en els últims mesos.

El projecte, tal com ha exposat el portaveu del PP en la localitat, Vicente Mateo, no és nou. “Es tracta d'una intervenció que es troba planificada per part de la Generalitat des de 2007 i que no obstant això no s'ha executat”. “Considerem que l'obra seria de gran utilitat. Així es va considerar en el seu moment, i per això de va projectar l'ampliació a dos carrils, i el continuaria sent en l'actualitat”.

De fet, explica Mateo, “en els últims mesos s'estan registrant accidents periòdics perquè aquesta calçada està esguitada d'accessos a residencials que obliguen els conductors a reduir la velocitat de manera dràstica”. “Només amb una distracció es produeixen abastos que serien fàcilment evitables si s'invertira en el desdoblament de la via”.

Així les coses, des del Partit Popular de l'Alcora “continuarem reclamant aquest projecte com a necessari”. “Ho plantegem directament a l'alcalde, Samuel Falomir, perquè exercisca davant el Consell la pressió necessària que permeta desempolsar aqueix projecte que llancem des del Partit Popular i que hui ha d'estar emmagatzemat en un arxiu i oblidat per complet”.

En opinió de Mateo, “els veïns de l'Alcora mereixen la màxima defensa dels seus interessos. I som coneixedors de la necessitat d'aquesta intervenció que alleujaria la tensió del trànsit existent entre tots dos municipis i milloraria la seguretat dels usuaris de la via”. En aquest sentit, “estarem al costat de l'alcalde per a donar suport a les seues reivindicacions i protegir els drets dels nostres veïns. Perquè es tracta de millorar la seua qualitat de vida, els seus serveis i els seus recursos. De millorar el benestar dels nostres ciutadans”, ha considerat el regidor.

Pujar