elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Real Fàbrica de l'Alcora acull la presentació de 'Primus circumededisti em'

La Real Fàbrica de l'Alcora acull la presentació de 'Primus circumededisti em'

  Aquesta vesprada, a les 20.00 hores, a la Nau BIC de la Reial Fàbrica de l'Alcora, es prsentará l'exposició «Primus circumededisti me».

  Es tracta d'un nou repte de «AlcoRa la Ilustre Cerámica». Una exposició que s’inaugurarà el 8 de setembre al Museu Nacional de Ceràmica de València i que està inclosa en els actes de commemoració del V centenari de la primera volta al món de Magallanes i Elcano.

  L’acte comptarà amb la participació d’Óscar i Jorge Carnicer, responsables de «AlcoRa la Ilustre Cerámica» i Marta Ruiz, comissària de l’exposició «Primus circumdedisti me».

  A poc més de 2 mesos per a la inauguració, ens explicaran la gènesi i desenvolupament d’aquest singular projecte, els continguts de l’exposició i les accions paral·leles que es duran a terme. Des del Museu i des de l’Ajuntament també col·laborarem en la mesura de les nostres possibilitats, i farem el possible per que tots els qui ho desitgen puguen visitar l’exposició a València, sense dubte la nostra ambaixada al Cap i Casal durant els 5 mesos en què romandrà oberta a públic.

  Aquest acte servirà també de cloenda per un participatiu MaigCeràmic 2022 en el què hem descobert detalls de la nostra ceràmica i del nostre patrimoni fins ara inèdits.

  Pujar