elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Quan sabrà el CD l'Alcora contra quin equip de Primera jugarà en la Copa del Rei?

Quan sabrà el CD l'Alcora contra quin equip de Primera jugarà en la Copa del Rei?
  • També s'ha de negociar el camp on es disputarà el partit

El CD l'Alcora ha fet història classificant-se per a jugar la Copa del Rei. Aquest club de l'Alcalatén jugarà al novembre contra un equip de Primera Divisió, però, quin serà?

Aquesta incògnita es revelarà dilluns que ve, 24 de novembre, quan es realitze el sorteig.

L'Alcora va guanyar per 0-3 a l'equip de Ceuta ‘Ceuta 6 de Juny’ en el camp africà de José Martínez Pirri, superant la ronda prèvia per a la Copa del Rei i obrint la porta a l'eliminatòria contra un equip de Primera Divisió, que serà a mitjan novembre.

On jugarà el partit el CD l'Alcora?

D'altra banda, queda la incògnita de saber on es disputarà aquest partit, ja que no podrà jugar a casa. I és que el camp municipal, El Saltador, no compleix amb les condicions mínimes per a un partit d'aquest nivell, per la qual cosa s'haurà de cercar un estadi alternatiu.

I és que l'estadi de l'Alcora no compleix amb les condicions tècniques i de seguretat necessàries per a un esdeveniment esportiu d'importància nacional. Il·luminació, gespa artificial o la falta de mitjans per a les televisions que ho retransmetran han sigut alguns dels inconvenients.

Per això, caldria cercar un altre camp pròxim, ja que el partit s'ha de jugar en el terreny dels de l'Alcora. En estar el del Vila-real en obres, podria jugar-se en el del CE Castelló, el Castalia, o en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva de Miralcamp del Vila-real.

Pujar