Castellano

Pamesa fabricarà peces ceràmiques de gran format a l'Alcora

Pamesa fabricarà peces ceràmiques de gran format a l'Alcora
  • El grup que lidera Fernando Roig ha adquirit Best Surface SL per a produir grandàries de més de tres metres

Best Surface, que després de la compra passarà a dir-se Ascale, és una fàbrica situada en la localitat de l'Alcora que està especialitzada en la fabricació de peces de gran format.

Amb aquesta adquisició, Pamesa Grup Empresarial augmenta la seua capacitat productiva anual en

1.500.000 metres quadrats, incorporant una fàbrica que pot produir en grossàries des dels 6 fins als 20 mílímetros i que es dedicarà fonamentalment a la producció de les grandàries 120x280 i 160x320.

Les plaques produïdes en aquesta fàbrica presenten importants avantatges sobre altres materials alternatius com són: la lleugeresa, la impermeabilitat, la nul·la absorció d'olors i la resistència al tall, als raigs UV o a les altes i baixes temperatures, entre altres.

L'aposta per aquesta tipologia de producte li permetrà al grup empresarial presentar en la pròxima fira de Cersaie a Bolonya (Itàlia) les plaques de gran format que totes les seues marques han inclòs en els seus catàlegs.

Ascale

Ascale és el resultat de l'aplicació de l'última tecnologia en placa de gran format combinat amb els més de 50 anys d'experiència del Grup Pamesa. Després de set anys en el mercat, s'ha convertit en una de les fortes apostes del Grup per la seua sinergia entre avantguarda, tecnologia i funcionalitat.

En un sector on l'excel·lència és primordial, Ascale destaca com a pioner en fusionar de manera magistral la innovació tecnològica i el disseny sofisticat, gràcies als quals s'ha guanyat un buit important en una indústria tan exigent com és el món de la pedra natural.

Pujar