elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els millors pilots de drons del país se citen a l’Alcora per disputar l’Open Nocturn 2022

Els millors pilots de drons del país se citen a l’Alcora per disputar l’Open Nocturn 2022
  • Tindrà lloc el dissabte 3 de desembre al poliesportiu polifuncional

  • Han confirmat assistència els pilots punters del panorama nacional

MÉS FOTOS
Els millors pilots de drons del país se citen a l’Alcora per disputar l’Open Nocturn 2022 - (foto 2)
Els millors pilots de drons del país se citen a l’Alcora per disputar l’Open Nocturn 2022 - (foto 3)
Els millors pilots de drons del país se citen a l’Alcora per disputar l’Open Nocturn 2022 - (foto 4)
Els millors pilots de drons del país se citen a l’Alcora per disputar l’Open Nocturn 2022 - (foto 5)

L'equip de drons Drone Racing l'Alcora ja té llesta una nova cursa. En aquesta ocasió, una cita espectacular: l'Open Nocturn, que es disputarà el pròxim dissabte 3 de desembre al Polifuncional de l'Alcora, des de les 20:00 hores i fins ben entrada la matinada. Aquesta edició compta amb l'espectacle afegir de celebrar-se en un recinte tancat, amb poca llum i molts leds.

La competició s'encetarà a les 20.00 hores amb l'inici dels entrenaments. Després de la pausa per sopar, es reprendrà l'espectacle a les 23.00 hores amb la fase classificatòria, seguida de les eliminatòries. I la gran final està prevista per a les 2.00 de la matinada.

Aquest tipus de competició es realitza amb drons de carreres fets a mesura per cadascun dels pilots. Compten amb un sistema de vídeo en primera persona -conegut per les seues sigles en anglés FPV- que permet al pilot veure a través d'unes ulleres amb una pantalla i controlar l'aeronau com si anara pujat en ella. A més, aquests drons disposen d'unes característiques tècniques que els confereixen una velocitat i control extraordinaris que, lligat al nivell dels pilots, garanteixen unes curses realment espectaculars.

Després de l'èxit de la I Carrera de la Ceràmica, la majoria de participants han volgut repetir experiència. Pilots com Hugo Marco -Racer250-, que pertany a l'equip Xblades Racing, un dels més importants del món, o Vicent Mayans -ThunderFPV- del Raiden Racing, equip campió l'any passat de la competició virtual més important a nivell mundial. A més, membres de l'Spain Drone Team com el guanyador de la Ceràmica, Marcel Lleixà -Seasky-, Rodrigo Martínez -Roma- o Albert Rosinés -Blessed FPV- , o de l'equip de la Universitat Politècnica de València: Oscar Estudillo -OEM 296-, Juan Pablo Acevedo -JuanPa47- i Pablo Flor -Fenix FPV-.

Des de la directiva de l'equip DRLA estem "impacients perquè arribe dissabte i puguem gaudir de nou d'una espectacular jornada de curses. Aquesta serà especial: de nit, a cobert i baix la llum dels leds i amb uns drons que arriben fàcilment als 200 kilòmetres per hora. A més, tenim el gust de tornar a comptar amb els millors pilots del panorama nacional, i alguns internacional, que després de la Carrera de la Ceràmica, han enganxat a companys d'equip perquè vinguen a gaudir amb nosaltres. Sense dubte, sabem que participants i públic van a trobar-se en una jornada increïble".

Pujar