8 de juliol de 2020 8/7/20

Mallol: “Després d'una legislatura perduda l'únic valor segur per a l'Alcora és el que representa el Partit Popular”

Mallol: “Després d'una legislatura perduda l'únic valor segur per a l'Alcora és el que representa el Partit Popular” - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mallol: “Després d'una legislatura perduda l'únic valor segur per a l'Alcora és el que representa el Partit Popular” - (foto 2)

  La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de l'Alcora, Merche Mallol, ha aprofitat aquest matí el mercat municipal per a acostar als veïns el projecte que “estem construint des del PP, de la mà de tots els alcorins, perquè el nostre municipi pose el necessari punt i final a quatre anys de paràlisis i abandó en el qual ens ha sumit l'esquerra”.

  L'alcaldable popular ha posat l'accent en la importància que “l'Alcora, i els seus veïns, recuperen el protagonisme perdut després que PSOE i Compromís hagen estat més preocupats tota la legislatura per repartir-se la vara d’alcaldia i per poder impulsar obres faraòniques que per resoldre de debò els problemes dels alcorins”.

  “Davant la nul·la capacitat mostrada pel Desacord del Progrés”, ha afegit Mallol, “tan sols hi ha un únic valor segur per a l'Alcora. El que representa el Partit Popular tal com ja van poder comprovar els alcorins quan des del PP hem tingut responsabilitat de govern. Des del compromís, la responsabilitat, i especialment, des del consens tan oblidat aquesta legislatura; el nostre poble mereix un Ajuntament que no mire cap a un altre costat quan la seua gent ho necessita".

  En aquesta línia, la candidata popular ha recordat que “quan els alcorins li han traslladat una queixa a l'Ajuntament la resposta ha sigut sempre la mateixa: el silenci. l'Alcora mereix que la gestió i el compromís amb els alcorinos s'instal·le en l'Ajuntament i açò solament succeirà si el dia 26 de maig el PP compta amb el respatler majoritari dels ciutadans”.

  Pujar