elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora sumarà una nova zona verda a l'avinguda Corts Valencianes

L'Alcora sumarà una nova zona verda a l'avinguda Corts Valencianes
  • Es tracta del projecte més votat pels veïns a través dels Pressupostos Participatius i s'inclou dins del pla ‘L'Alcora avança’

MÉS FOTOS
L'Alcora sumarà una nova zona verda a l'avinguda Corts Valencianes - (foto 2)
L'Alcora sumarà una nova zona verda a l'avinguda Corts Valencianes - (foto 3)
L'Alcora sumarà una nova zona verda a l'avinguda Corts Valencianes - (foto 4)

L'Ajuntament de l'Alcora ha anunciat la creació d'una nova zona verda en l’avinguda Corts Valencianes. Es tracta del projecte més votat pels veïns a través dels Pressupostos Participatius.

Ascendeix a 126.668 €  i s'inclou en el pla ‘L'Alcora avança’, juntament amb altres actuacions que el consistori té previst executar enguany per a “continuar transformant” la localitat i les pedanies d’Araia i la Foia.

En l'últim Ple municipal es va aprovar una modificació de crèdit per a poder materialitzar les 8 iniciatives emmarcades dins del pla.

Aquesta no és l'única zona verda que contempla ‘L'Alcora avança’, doncs, com recorda l'alcalde, Samuel Falomir, també es construirà una entre els carrers Camí Nord i Guitarrista Tárrega, en un solar adquirit l'any passat pel consistori.

Aquestes actuacions “són exemples de l'aposta del Govern de l'Alcora per augmentar les zones verdes al nostre municipi”. En paraules de Falomir: “A més de contribuir al fet que els veïns i veïnes puguen gaudir de més espais enjardinats, amb tots els beneficis que aquests comporten, els projectes serviran per a dignificar i potenciar aquests espais urbans”.

El primer edil ha destacat que “gràcies a una gestió econòmica responsable i eficient, a les amortitzacions ordinàries i extraordinàries de deute que s'han dut a terme en els últims anys, podrem escometre importants actuacions en aquest 2020 perquè l'Alcora continue avançant malgrat la difícil situació que estem vivint amb la crisi del covid-19, que ha provocat una notable disminució d'ingressos”.

Pujar