elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora se suma a la commemoració del Dia Internacional de l'Orgull LGTB+

L'Alcora se suma a la commemoració del Dia Internacional de l'Orgull LGTB+
  • El consistori ha organitzat una programació amb la qual vol commemorar aquesta jornada reivindicativa i simbolitzar el suport institucional per la igualtat i la no discriminació per raó d'orientació sexual

L'Ajuntament de l'Alcora, a través de la regidoria d'Igualtat, que dirigeix Tica Pons, s'ha sumat a la celebració del Dia Internacional de l'Orgull LGTB+, que se celebra cada 28 de juny.

D'aquesta manera, el consistori ha organitzat una programació amb la qual vol commemorar aquesta jornada reivindicativa dels drets dels col·lectius de Lesbianes, Gais, Transsexuals i Bisexuals i simbolitzar el suport institucional per la igualtat i la no discriminació per raó d'orientació sexual.

Els actes començaran el dijous 27 de juny, a les 10.30 hores, amb una xarrada sobre la diversitat sexual i de gènere, a càrrec de Lara Antiquino, sexòloga i psicòloga, dirigida als i les participants en el programa Jove Oportunitat. A continuació, l'alumnat durà a terme diferents activitats per la localitat.

El divendres 28 de juny, a les 19 hores, es penjarà una lona amb el lema “L'amor no danya, l'odi sí” al balcó de l'ajuntament. I a la nit, a les 23.15 hores, l'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, procedirà a la lectura de la declaració institucional de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) amb motiu del 28-J. Seguidament, a les 23.30 hores, al carrer Sant Vicent, es projectarà la pel·lícula “Call me by your name”.

Finalment, el dijous 4 de juliol, a les 19 hores, se celebrarà al pub La Cocotera l'acte “Diálogos Arcoíris”, organitzat per l'associació Lambda.

L'Ajuntament ha preparat diferent material -cartells, xapes, marcapàgines...- per tal de reivindicar la diversitat, la visibilitat i el respecte, que repartirà en els actes programats i en diferents punts del municipi.

Pujar