elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
CEVISAMA 2023

L'Alcora serà seu de la Fira Destaca en Ruta aquest 2023

L'Alcora serà seu de la Fira Destaca en Ruta aquest 2023
  • Samuel Falomir ha agraït a Vila-real que compten amb la seua localitat per a celebrar aquesta nova edició

L'Alcora serà seu de la Fira Destaca en Ruta aquest 2023, una fira que se celebrarà del 27 al 29 de setembre en la Real Fàbrica Conde d'Aranda de la capital de l'Alcalatén.

Així ho ha donat a conéixer en Cevisama el regidor d'Innovació, Eduardo Pérez, durant la presentació de la Fira Destaca en l'estand de la Diputació de Castelló.

Falomir ha assegurat que “era el moment de fer la Fira Destaca en Ruta a l'Alcora” i ha destacat la ubicació triada com “un lloc amb molta història que els participants podran veure després de la seua restauració”.

“Tots sabem la situació de la ceràmica i tot el que puguem fer des dels poders públics, es farà perquè és important donar una solució al sector, que és fonamental per a la província de Castelló”.

La marca Destaca en Ruta agrupa una sèrie d'accions itinerants amb dos objectius principals: dinamitzar territoris a través de la transferència i la innovació, i donar a conéixer el macroesdeveniment biennal de Transferència Científica i Tecnològica de la Comunitat Valenciana, la Fira Destaca.

La seua dinàmica de treball biennal amb Fira Destaca permet dur a terme en els anys imparells aquestes accions itinerants sota la marca «Destaca», acompanyada per la locució adverbial «en ruta». Una marca que naix amb l'objectiu de dinamitzar territoris a través de la innovació, explorant les necessitats regionals i fent confluir a la comunitat investigadora, l'empresariat i les institucions, per a abordar problemes concrets en una zona específica.

Pujar