elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora presenta la segona edició del festival “Xiquets Blues”

L'Alcora presenta la segona edició del festival “Xiquets Blues”
  • Se celebrarà el dissabte 18 de juny a la plaça la Sang amb concerts, jocs, tallers… entre moltes altres activitats

L'Alcora ha presentat aquest matí la segona edició del festival de blues per a xiquets “Xiquets Blues”, una iniciativa organitzada per l'Ajuntament de la localitat i la Societat Ca Blues.

El pròxim dissabte, dia 18 de juny, des de les 11 fins a les 21 hores, els més xicotets -i no tan xicotets- podran gaudir a la plaça la Sang de nombroses activitats com a concerts, jocs i tallers, entre altres, amb la música com a fil conductor.

Una mica abans, a les 10.30 hores, s'obriran les portes del Museu Taller del Blues per a totes aquelles persones que vulguen visitar-lo. I a les 11 hores, començaran els tallers i jocs: construcció d'instruments, pintacares, percussió, 'panades' estil Mississipi, 'guitar blues tester', jocs en la granja, photocall, exposició de guitarres de blues, etc.

A les 11.30 hores se celebrarà un concurs de dibuix, en el qual el primer premi de cada categoria serà una extraordinària guitarra Diddley Bow, i a les 12 hores, els assistents podran gaudir d'un concert infantil i juvenil a càrrec de diferents institucions de l'Alcora.

Després de la pausa per a menjar, els actes es reprendran a la vesprada, a les 16 hores, amb l'actuació d'Edu Big Hands, i a les 17 hores, s'obriran de nou els jocs i tallers.

Els concerts dels grups MIB Organ Trio i Bluet Band, que començaran a les 18 hores, serviran per a clausurar las segona edició del festival de blues per a xiquets de l'Alcora.

En l'acte de presentació, l'alcalde, Samuel Falomir, la regidora de Cultura, Ana Huguet, i el músic, luthier i president de la Societat Ca Blues, Miguel Ángel Gimeno 'Meter Mano Rara', han animat a la participació en aquesta original proposta de la qual podran gaudir tant xiquets com adults.

Pujar