elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora prepara la segona edició de Maig Ceràmic

L'Alcora prepara la segona edició de Maig Ceràmic
  MÉS FOTOS
  L'Alcora prepara la segona edició de Maig Ceràmic - (foto 2)

  Ja està llest el programa d'actes amb el qual l'Alcora commemorarà l'aniversari de la fundació de la Reial Fàbrica del Comte d'Aranda, l'1 de maig de 1727.

  Al llarg de les pròximes setmanes, exposicions, concerts, conferències, activitats educatives, tallers, visites guiades, etc, conformaran una variada programació que recordarà els 291 anys de la posada en funcionament de la fàbrica en la qual es va originar l'actual sector industrial tauleller de la província de Castelló.

  Per a començar, un dels actes més destacats: les jornades de portes obertes a l'exposició AlcoRa, la Ilustre Cerámica, extraordinària exposició d'una nova empresa dedicada a cercar l'excel·lència en la ceràmica artística al més pur estil de la Reial Fàbrica. Aquesta exposició es podrà visitar el dilluns 30 d'abril, de 18 a 23 hores, i el dimarts 1 de maig, Dia de la Reial Fàbrica, d'11 a 21 hores.

  En la mateixa exposició, situada al carrer José Mascarós (antic cinema Astoria) es presentarà el projecte Casa Chinesca, amb el qual AlcoRa la Ilustre Cerámica, està destinat a convertir-se en un referent artístic i arquitectònic de l'Alcora.

  Pujar