elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora potencia la mobilitat sostenible en la setmana ‘Erasmus Days’

L'Alcora potencia la mobilitat sostenible en la setmana ‘Erasmus Days’
  • L'alumnat dels quatre col·legis de l'Alcora s'ha desplaçat en vehicles sense motor (bicicletes i patinets) o a peu fins a la Reial Fàbrica, on han gaudit d'un festival musical

  • La iniciativa ha estat organitzada pel CEIP Francisco Grangel Mascarós, centre acreditat Erasmus Plus

MÉS FOTOS
L'Alcora potencia la mobilitat sostenible en la setmana ‘Erasmus Days’ - (foto 2)
L'Alcora potencia la mobilitat sostenible en la setmana ‘Erasmus Days’ - (foto 3)

L'Alcora ha celebrat hui la setmana ‘Erasmus Days’ amb un acte dirigit a potenciar la mobilitat sostenible. Així, l'alumnat de 5é i 6é dels quatre centres educatius de primària s'ha desplaçat des de casa fins a l'escola i de l'escola a la Reial Fàbrica en vehicle sense motor (bicicleta, patinet...) o a peu.

Una vegada en l'emblemàtica fàbrica alcorina, han pogut gaudir d'un festival musical amb karaoke i una ‘Kid Jam Session’ amenitzada pel grup de blues local Meter Band.

Es tracta d'una iniciativa organitzada pel CEIP Grangel Mascarós, centre acreditat Erasmus Plus des del curs 2022-2023 fins al 2026-2027. De fet, és la primera actuació de difusió en el marc del seu projecte internacional.

L'acreditació implica, entre altres accions, mobilitzar a l'alumnat de 5é i 6é durant el període esmentat.

Tenint en compte un dels objectius del projecte: “Contribuir a la transformació d'un entorn més sostenible”, en esta primera activitat s'ha volgut fomentar la mobilitat sostenible.

Pujar