elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora posa en marxa la primera brigada d'ocupació social de 2018

L'Alcora posa en marxa la primera brigada d'ocupació social de 2018

  L'Alcora ha posat en marxa la primera de les brigades socials de 2018, a través de la qual l'Ajuntament ha contractat a 10 persones per a la realització d'una obra d'interès local.

  Aquesta setmana han començat la formació prèvia a l'execució del projecte, que està previst que s'inicie a meitat de la pròxima setmana i que consistirà en la rehabilitació de la plaça situada en el carrer Sant Francesc, a l'altura dels safaretjos.

  L'alcalde, Samuel Falomir, el primer tinent d'alcalde, Víctor Garcia, i la regidora d'Ocupació, Nuria Sánchez, han visitat aquest matí als integrants d'aquesta primera brigada a l'aula de formació.

  Sánchez ha recordat que l'Ajuntament contractarà enguany a 31 persones aturades mitjançant les brigades d'ocupació social. La previsió és realitzar 3 projectes, en cadascun dels quals treballaran 10 persones durant 4 mesos, a més d'un monitor, que dirigirà les tres actuacions, segons indica la regidora.

  La segona brigada durà a terme la construcció de banys al paratge de Sant Cristòfol i la tercera realitzarà diferents actuacions de millora al col·legi Grangel Mascarós.

  A més, 4 empleats de cadascuna d'aquestes brigades treballaran en el projecte de recuperació i posada en valor de la Reial Fàbrica del Comte d'Aranda.

  Les brigades d'ocupació social són una de les iniciatives que s'inclouen dins del pla d'ocupació de l'Ajuntament de l'Alcora, un pla que- com explica Sánchez- té com a finalitat “promoure la inserció laboral de persones aturades i afavorir el seu accés al mercat de treball, combinant ocupació i formació”.

   

  Pujar