elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El CD l'Alcora jugarà contra l'Elx CF en la Copa del Rei

El CD l'Alcora jugarà contra l'Elx CF en la Copa del Rei
  • Així ha quedat el sorteig que ha realitzat l'RFEF per a la resta dels equips valencians

El CD l'Alcora disputarà contra l'Elx CF el partit de la Copa del Rei, segons el sorteig de la primera eliminatòria de la competició que s'ha celebrat aquest migdia a la Ciutat del Futbol de Les Fregues.

D'aquesta manera, l'equip castellonenc continua fent història en classificar-se per a jugar la Copa del Rei en una primera fase que tindrà lloc els dies 12 i 13 de novembre.

Cal recordar que el CD l'Alcora ha aconseguit colar-se en aquesta ronda després de superar 0-3 al Ceuta 6 de Juny en el camp africà de José Martínez Pirri.

Així queda el sorteig per a la resta dels equips valencians

CD l'Alcora - Elx CF
CD Santa Amalia - Vila-real CF

El calendari de la Copa del Rei 2022-23

Primera fase: 12 i 13 de novembre de 2022
Segona fase: 21 de desembre de 2022
Setzens de final: 4 de gener de 2023
Huitens de final: 18 de gener de 2023
Quarts de final: 25 de gener de 2023
Semifinals: 8 de febrer (partits d'anada) i 1 de març de 2023 (partits de tornada)

On jugarà el partit el CD l'Alcora?

D'altra banda, queda la incògnita de saber on es disputarà aquest partit, ja que no podrà jugar a casa. I és que el camp municipal, El Saltador, no compleix amb les condicions mínimes per a un partit d'aquest nivell, per la qual cosa s'haurà de buscar un estadi alternatiu.

I és que l'estadi de l'Alcora no compleix amb les condicions tècniques i de seguretat necessàries per a un esdeveniment esportiu d'importància nacional. Il·luminació, gespa artificial o la falta de mitjans per a les televisions que ho retransmetran han sigut alguns dels inconvenients.
Per això, caldria buscar un altre camp pròxim, ja que el partit s'ha de jugar en el terreny dels de l'Alcora. En estar l'estadi del Vila-real, el de La Ceràmica, en obres, podria jugar-se en el del CD Castelló, el Castalia, o en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva de Miralcamp del Vila-real.

Pujar