elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora fomentarà l'ús del got reutilitzable en les Festes del Crist 2022

L'Alcora fomentarà l'ús del got reutilitzable en les Festes del Crist 2022
  • L'alcalde, Samuel Falomir, destaca l'aposta de l'Ajuntament per reduir els residus plàstics en la localitat

L'Ajuntament de l'Alcora, en el seu objectiu de minimitzar els residus de plàstic i millorar l'aspecte de les zones on es desenvolupen esdeveniments, aposta per a les pròximes Festes del Crist per la utilització de gots reutilitzables, en lloc dels d'un sol ús.

D'aquesta manera, tal com ha explicat l'alcalde i responsable de l'àrea de Medi Ambient, Samuel Falomir, seran d'ús obligatori en els actes que se celebren en la Pista Jardí. Aquests gots reutilitzables es repartiran en esdeveniments multitudinaris de les festes com són el sopar de 'pa i porta' i el concurs de paelles, segons ha avançat el primer edil.

Entre molts altres actes, el recinte acollirà els concerts de Víctor Manuel, el divendres 2 de setembre, i de Funambulista, el dissabte 3 de setembre, que són les actuacions estel·lars d'enguany.

“Iniciatives com aquesta, basades en la reutilització, ens ajuden a promoure models més ecològics i aconseguir una reducció dels residus plàstics real i efectiva”, ha indicat l'alcalde, destacant que “volem que les nostres celebracions siguen exemple de sostenibilitat”.

Cal recordar que les Festes del Crist 2022 es desenvoluparan del 20 d'agost al 4 de setembre. “Si bé és cert que l'any passat vam dur a terme unes celebracions reduïdes i adaptades a la situació sanitària, enguany puc dir amb gran alegria -per tot el que significa- que, al fi, recuperem les nostres festes majors sense restriccions i amb els tradicionals emplaçaments i activitats”, ha manifestat Falomir.

Pujar