elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora fomenta la pràctica esportiva en estiu com a alternativa d'oci saludable

L'Alcora fomenta la pràctica esportiva en estiu com a alternativa d'oci saludable
  • L'Ajuntament ha ampliat l'horari de les instal·lacions esportives del 27 de juny al 26 d'agost, de dilluns a dissabte, de 19.00 a 00.00 hores

L'Ajuntament de l'Alcora, amb la finalitat d'afavorir la pràctica esportiva aquest estiu en la localitat i com a alternativa d'oci saludable, ha ampliat l'horari de les instal·lacions de la Ciutat Esportiva des del 27 de juny fins al 26 d'agost.

D'aquesta manera, les persones interessades poden fer ús de les pistes d'atletisme, futbol 7, futbol sala (exterior), frontó, tennis i skatepark, de dilluns a dissabte, de 19.00 a 00.00 hores.

Les persones interessades només han de reservar a través del telèfon 627725490.

La regidora d'Esports, Ana Huguet, ha destacat que “com a Ajuntament intentem oferir el millor servei possible i aquesta iniciativa respon a l'objectiu de facilitar la pràctica esportiva i donar resposta a les necessitats de la població”.

Huguet ha recordat que, recentment, amb aquesta mateixa finalitat, l'Ajuntament ha signat un acord de col·laboració amb l'empresa Tu Pádel Alcora perquè els veïns i veïnes de la localitat puguen gaudir gratuïtament d'una de les seues pistes de pàdel durant l'estiu.

“La pràctica del pàdel està molt estesa en el nostre municipi, per la qual cosa, des de l'Ajuntament hem volgut afavorir que els alcorins i alcorines puguen gaudir d'aquest esport de manera gratuïta, fomentant així la pràctica esportiva com un dels principals pilars per a una vida saludable”, ha manifestat la regidora.

Pujar