elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora a Europa i al món de la mà del CEIP Grangel Mascarós, acreditat com a centre Erasmus Plus

L'Alcora a Europa i al món de la mà del CEIP Grangel Mascarós, acreditat com a centre Erasmus Plus
  • La primera actuació se celebrarà l'11 d'octubre, en el marc de la setmana ‘Erasmus Days’, i consistirà a potenciar la mobilitat sostenible

MÉS FOTOS
L'Alcora a Europa i al món de la mà del CEIP Grangel Mascarós, acreditat com a centre Erasmus Plus - (foto 2)

L'Alcora celebrarà la setmana ‘Erasmus Days’, d'àmbit internacional, de la mà del CEIP Francisco Grangel Mascarós, seleccionat com a centre acreditat Erasmus Plus des del curs 2022-2023 fins al curs 2026-2027.

L'activitat tindrà lloc l'11 d'octubre i serà, a més, la primera actuació de difusió d'aquesta acreditació, que implica, entre altres accions, mobilitzar a l'alumnat de 5é i 6é durant el període esmentat.

Tenint en compte un dels objectius del projecte: “Contribuir a la transformació d'un entorn més sostenible”, aquesta primera activitat consistirà a potenciar la mobilitat sostenible.

L'alumnat de 5é i 6é dels quatre centres educatius de primària es desplaçaran des de casa fins a l'escola i de l'escola a la Reial Fàbrica en vehicle sense motor (bicicleta, patinet...) o a peu.

Una vegada en l'emblemàtica fàbrica alcorina, gaudiran d'un festival musical, preparat pel CEIP Grangel Mascarós en el marc del seu projecte internacional, amb karaoke i una ‘Kid Jam Session’ amenitzada pel grup de blues local Meter Band, en horari de 9.30 a 12.30 h.

Pujar