elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora i el CEEI exploren vies de col·laboració per a fomentar la innovació i l'emprenedoria

L'Alcora i el CEEI exploren vies de col·laboració per a fomentar la innovació i l'emprenedoria
  • El punt de partida serà l'elaboració d'una anàlisi de la situació actual de la localitat

Buscar noves vies de col·laboració ha sigut el principal objectiu de la reunió que han mantingut l'Ajuntament de l'Alcora i el Centre Europeu d'Empreses Innovadores de Castelló. Una trobada a la qual han assistit l'alcalde, Samuel Falomir i el regidor de Promoció Econòmica, Robert Tena, en representació del consistori, i per part del CEEI, el seu director, Justo Vellón, i Luis Miguel Batalla, tècnic de l'associació.

Com a punt de partida, s'ha acordat la realització d'una anàlisi de la situació actual de la localitat a nivell laboral, d'emprenedoria, etc. per tal de conéixer les necessitats reals i, a partir d'ací, plantejar una proposta de col·laboració amb aquelles iniciatives més efectives i beneficioses per a la població.

Totes dues entitats han manifestat el seu interés per recolzar el teixit empresarial i emprenedor de la localitat “especialment en la conjuntura actual” a través d'iniciatives de suport encaminades a superar les conseqüències econòmiques derivades de la crisi provocada pel covid-19.

“És molt important sumar esforços i treballar conjuntament en la posada en marxa d'accions que ajuden als emprenedors i les empreses de l'Alcora a innovar en les seues propostes empresarials, dotant-les amb eines que milloren la seua competitivitat i contribuïsquen a mantindre i incrementar els nivells d'activitat i ocupació”.

Falomir i Tena han destacat la labor del CEEI Castelló com a “centre d'innovació de referència a la província”.

Cal recordar que l'associació porta més de 20 anys al costat dels emprenedors, dinamitzant els recursos locals per a estimular i afavorir la creació i el creixement d'empreses innovadores i promoure la innovació com a factor estratègic.

Pujar