elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Alcora arranca els Festes del Crist amb el Pregó i el Correpenyes

L'Alcora arranca els Festes del Crist amb el Pregó i el Correpenyes
  • Consulta les fotografies de la jornada en la galeria d'elperiodic.com

Galeria de fotos
Entrà de Penyes i Pregó de Festes del Stm. Crist 2022
Entrà de Penyes i Pregó de Festes del Stm. Crist 2022
MÉS FOTOS
L'Alcora arranca els Festes del Crist amb el Pregó i el Correpenyes - (foto 2)
L'Alcora arranca els Festes del Crist amb el Pregó i el Correpenyes - (foto 3)
L'Alcora arranca els Festes del Crist amb el Pregó i el Correpenyes - (foto 4)
L'Alcora arranca els Festes del Crist amb el Pregó i el Correpenyes - (foto 5)

La capital de l’Alcalaten ha arrancat aquest dissabte a la vesprada els seus Festes del Crist del Calvari amb el seu tradicional Pregó i el Correpenyes pels carrers del municipi.

Les penyes han entrat a la plaça de la Salle, on ha tingut lloc l'habitual concentració amb les xarangues, que han recorregut els principals carrers del municipi fins a arribar a la plaça de l'Ajuntament, on ha tingut lloc el Pregó a càrrec del pregoner de la Vila, Adrià Muñoz Ruíz.

Per a acabar d'amenitzar la jornada de manera musical ha tingut lloc la pre-party oficial d'Okey Sound Fest. Pots consultar totes les fotos de la jornada en la galeria d'elperiodic.com.

Això sí, l'alerta pel risc d'incendis no ha permès llançar el Chupinazo d'inici de les festes ni la mascletà a càrrec de la pirotècnia Baldayo, que serà llançada previsiblement, el dissabte 27 a les 14.30 hores.

A més, com ha anunciat l'alcalde, Samuel Falomir, també varia la manera en la qual es faran les paelles aquest diumenge per la situació de risc. No es podran cuinar en la Pista Jardí per a evitar incendis indesitjats, però sí que es podrà arreplegar l'arròs i la carn per a cuinar-les en masets, cases o penyes i, una vegada fetes, degustar-les tots junts en el paratge verd.

Pujar