elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'alcalde i la regidora d'Educació visiten les obres de rehabilitació i ampliació de l'IES Ximén d’Urrea d'Alcolea

L'alcalde i la regidora d'Educació visiten les obres de rehabilitació i ampliació de l'IES Ximén d’Urrea d'Alcolea
  • Es tracta d'un dels projectes més esperats i demandats per la comunitat educativa

MÉS FOTOS
L'alcalde i la regidora d'Educació visiten les obres de rehabilitació i ampliació de l'IES Ximén d’Urrea d'Alcolea - (foto 2)
L'alcalde i la regidora d'Educació visiten les obres de rehabilitació i ampliació de l'IES Ximén d’Urrea d'Alcolea - (foto 3)
L'alcalde i la regidora d'Educació visiten les obres de rehabilitació i ampliació de l'IES Ximén d’Urrea d'Alcolea - (foto 4)
L'alcalde i la regidora d'Educació visiten les obres de rehabilitació i ampliació de l'IES Ximén d’Urrea d'Alcolea - (foto 5)
L'alcalde i la regidora d'Educació visiten les obres de rehabilitació i ampliació de l'IES Ximén d’Urrea d'Alcolea - (foto 6)

L'alcalde de l'Alcora, Samuel Falomir, i la regidora d'Educació, Ana Huguet, han visitat les obres d'ampliació i rehabilitació de l'IES Ximén d’Urrea. Ho han fet acompanyats per la direcció del centre i responsables de l'empresa constructora, qui els han mostrat plans i dades tècniques del futur institut.

Cal recordar que, a principis de maig, després de la instal·lació i trasllat a les aules prefabricades, va començar l'execució del què és un dels projectes més esperats i demandats per la comunitat educativa.

Falomir i Huguet han mostrat la seua satisfacció per la “bona marxa” dels treballs. La previsió és que “en dos anys, aproximadament, alumnat i professorat estiguen ja gaudint d'unes instal·lacions totalment renovades, modernes, funcionals i sostenibles, a l'altura de les seues necessitats”, ha indicat l'alcalde.

El projecte contempla la construcció d'un nou edifici i la reforma de l'existent. Entre altres instal·lacions, comptarà amb sis noves aules, un taller de tecnologia, una aula de música, un nou gimnàs, cafeteria i un porxo de comunicació entre els diferents edificis del centre.

A més, l'edificació de nova planta, amb la disposició de noves aules, permetrà eliminar els elements prefabricats que en l'actualitat estan instal·lats en el centre.

L'actuació suposa una inversió de 5,1 milions d'euros finançada al 100% per la Generalitat Valenciana a través del Pla Edificant.

 

Pujar