elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament llança una enquesta participativa per a definir el primer Pla de Mobilitat Urbana de l'Alcora

L'Ajuntament llança una enquesta participativa per a definir el primer Pla de Mobilitat Urbana de l'Alcora
  • La finalitat és millorar la mobilitat de la ciutadania, així com l'accessibilitat, competitivitat i la sostenibilitat en els desplaçaments de la localitat

L'Ajuntament de l'Alcora ha posat en marxa una enquesta ciutadana per tal de millorar la mobilitat en el municipi. Es tracta d'una iniciativa que forma part de les accions del primer Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) de l'Alcora en el qual treballa el consistori.

A través de l'enllaç https://forms.gle/5e9rrr2bvgHJsMk56 es pot accedir a una sèrie de preguntes que facilitaran als responsables de l'elaboració del PMUS el coneixement real i les preferències ciutadanes sobre aquesta important eina de futur per a la localitat.

En paraules de l'alcalde, Samuel Falomir: “Es tracta d'escoltar els veïns i veïnes i que aporten la seua opinió en matèria de mobilitat, accessibilitat, trànsit, aparcament, etc., fet fonamental per tal de poder articular i posar en pràctica mesures adaptades a la realitat municipal i a les necessitats reals de la població”.

El PMUS de l'Alcora servirà per a “millorar la mobilitat, l'accessibilitat, la competitivitat i la sostenibilitat en els desplaçaments del nostre municipi”.

La iniciativa s'emmarca dins de l'Estratègia Europea de l'Alcora i de ‘l’Acora 2030’, pla ideat per a transformar la localitat durant la pròxima dècada.

Pujar