elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de l'Alcora signa el conveni amb ACOSAL per a fomentar i promocionar el comerç i els serveis locals

L'Ajuntament de l'Alcora signa el conveni amb ACOSAL per a fomentar i promocionar el comerç i els serveis locals
  • La regidoria de Comerç ha posat en marxa una nova iniciativa, la Ruta d'Aparadors de les Festes del Crist 2023

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de l'Alcora signa el conveni amb ACOSAL per a fomentar i promocionar el comerç i els serveis locals - (foto 2)

Continuar amb el suport econòmic a la promoció i foment de comerços i serveis locals és l'objectiu del conveni que l'Ajuntament de l'Alcora ha signat amb ACOSAL.

L'import de la subvenció ascendeix a 15.000 euros i està destinat a recolzar les activitats que l'associació impulsa per a la promoció del sector, la millora de la formació i la difusió i informació de les activitats i campanyes que realitzen en el municipi i que contribueixen a la dinamització comercial: campanya de Nadal, campanyes #JoCompreAlAlcora, campanyes d'estiu i festes, fira del comerç, etc.

El conveni ha estat subscrit per l'alcalde, Samuel Falomir, i el president d’ACOSAL, Manu Jiménez, amb la presència de la regidora de Comerç, Amparo Segura.

Falomir ha expressat la disponibilitat de l'Ajuntament per a continuar treballant en suport del teixit empresarial local i promoure accions per a millorar la competitivitat dels negocis de municipi.

Per part seua, Segura ha recordat que l'Ajuntament acaba de posar en marxa una nova iniciativa, la Ruta d'Aparadors, per a promocionar el comerç local a través de les xarxes socials durant les Festes del Crist, que se celebraran del 18 d'agost al 3 de setembre.

Pujar