elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de l'Alcora prepara un pla de millora i actualització de les instal·lacions esportives

L'Ajuntament de l'Alcora prepara un pla de millora i actualització de les instal·lacions esportives
  • “A més de sumar noves infraestructures, és fonamental dur a terme una posada al dia de les existents per tal de garantir  un servei de qualitat als veïns i veïnes”

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de l'Alcora prepara un pla de millora i actualització de les instal·lacions esportives - (foto 2)
L'Ajuntament de l'Alcora prepara un pla de millora i actualització de les instal·lacions esportives - (foto 3)

L'Ajuntament de l'Alcora està treballant en l'elaboració d'un pla per a la millora de les instal·lacions esportives de la localitat. Iniciativa motivada per la necessitat d'actualització i renovació d'aquestes.

Les actuacions, valorades en 275.000 euros, estaran coordinades per l'àrea d'Esports que dirigeix Amparo Segura i s'executaran amb càrrec al pròxim pressupost municipal.

“No són inversions de gran envergadura, però considerem que, a més de sumar noves infraestructures, és fonamental dur a terme una posada al dia de les existents, garantint uns espais en condicions òptimes i concordes als temps que corren per tal d’oferir un servei de qualitat als veïns i veïnes” ha destacat Segura.

Entre altres, es duran a terme actuacions de millora a la pista de tenis, al frontó, al camp de futbol, a la pista d'atletisme, al poliesportiu i al pavelló polifuncional, amb la finalitat d'esmenar deficiències i aconseguir unes instal·lacions més modernes i eficients.

Així mateix, la regidora ha avançat que es posaran càmeres de seguretat per tota la Ciutat Esportiva perquè la Policia Local puga tindre un major control i atallar, així, els casos de vandalisme.

“També modernitzarem el sistema l'accés a les instal·lacions perquè els usuaris puguen reservar-les en línia”. Un control d'accés que ja estarà disponible per a reservar les noves pistes de pàdel que s'estan construint en l’actualitat i que, com ha informat la regidora, està previst que s'inauguren abans de finalitzar l'any.

Pujar