elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de l'Alcora paga totes les ajudes municipals a autònoms afectats pel covid

L'Ajuntament de l'Alcora paga totes les ajudes municipals a autònoms afectats pel covid
  • 60 negocis locals han sigut beneficiaris de la convocatòria amb ajudes de fins a 3.000 euros

L'Ajuntament de l'Alcora ha finalitzat l'any fent efectius els pagaments corresponents a l'última convocatòria d'ajudes municipals a autònoms, llançada el passat mes de novembre i dirigida a minimitzar l'impacte del covid-19 i reactivar l'economia local.

Com ha explicat el regidor d'Hisenda i Promoció Econòmica, Robert Tena, en aquesta ocasió, les ajudes, de fins a 3.000 euros, han estat dirigides a autònoms que tributen a través del sistema d'estimació directa simplificada i microempreses que desenvolupen la seua activitat en sectors que s'han vist afectats per les mesures de contenció de la pandèmia i tenen el domicili fiscal de l'activitat a l'Alcora.

Tena ha indicat que, en total, s'han destinat 155.313 euros entre les 60 sol·licituds aprovades, amb una mitjana de 2.600 euros per sol·licitud.

3 convocatòries d'ajudes a autònoms afectats pel covid

Per la seua part, l'alcalde, Samuel Falomir, ha recordat que, entre les 3 convocatòries impulsades -les municipals i les dues del pla Resistir- l'Ajuntament ha destinat més de 350.000 euros a ajudes directes a autònoms.

En la primera convocatòria, l'Ajuntament va abonar un total de 147.200 euros entre les 62 sol·licituds aprovades i, a través de la segona convocatòria, es va pagar un total de 52.200 euros entre les 25 sol·licituds aprovades.

“El nostre objectiu és pal·liar els efectes de la pandèmia, evitar la destrucció d'ocupació i fomentar la recuperació dels negocis locals afectats”, ha destacat Falomir.

Pujar