elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament de l'Alcora destina 300.000 euros a donar suport a les associacions locals

L'Ajuntament de l'Alcora destina 300.000 euros a donar suport a les associacions locals
  • Falomir: L'objectiu és enfortir i consolidar el moviment associatiu i afavorir la defensa dels interessos generals i sectorials dels veïns i veïnes

  • El consistori recolza amb aquestes subvencions iniciatives culturals, educatives, socials, esportives i lúdiques

L'Ajuntament de l'Alcora destinarà en 2022 al voltant de 300.000 euros a donar suport a les activitats i projectes de les associacions locals.

Samuel Falomir ha destacat “l’important i actiu que és el teixit associatiu en el nostre municipi”, per això, amb aquestes subvencions “volem facilitar a les entitats locals continuar desenvolupant la seua necessària labor perquè arribe a tota la ciutadania”.

D'aquesta manera, a través de les ajudes, el consistori recolza “un gran nombre” d'iniciatives de diversa índole: activitats culturals, socials, educatives, esportives, lúdiques, etc., “afavorint el desenvolupament de les associacions per a la defensa dels interessos generals i sectorials dels veïns i veïnes”, ha manifestat l'alcalde.

“A més de secundar institucionalment aquesta labor de manera presencial, amb l'assistència de l'equip de govern a tots els actes que organitzen, és molt important fer-ho també econòmicament a través de subvencions i convenis de col·laboració”.

Cal ressaltar que l'Alcora desenvolupa una agenda d'actes “molt dinàmica” al llarg de l'any, “una cosa a la qual, conjuntament amb l'Ajuntament, contribueixen en gran manera les associacions locals”.

“Esperem que enguany la pandèmia ens permeta celebrar tots aquests esdeveniments amb la major normalitat possible”, ha expressat el primer edil.

A més de la part cultural, esportiva lúdica… Falomir ha posat en valor la “gran labor” social que realitzen les entitats alcorines.

Pujar