elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament informa favorablement l'ampliació de Rocersa per fomentar el creixement econòmic i la generació d'ocupació a l'Alcora

L'Ajuntament informa favorablement l'ampliació de Rocersa per fomentar el creixement econòmic i la generació d'ocupació a l'Alcora
  • L'informe favorable de la Junta de Govern Local suposa un avanç per a l'obtenció de la corresponent declaració d'interés comunitari davant la Generalitat Valenciana

MÉS FOTOS
L'Ajuntament informa favorablement l'ampliació de Rocersa per fomentar el creixement econòmic i la generació d'ocupació a l'Alcora - (foto 2)

L'empresa Rocersa està immersa en l'ampliació de les seues instal·lacions. Fruit d'això són els informes favorables emesos per l'Ajuntament de l'Alcora en la Junta de Govern Local, dins dels expedients corresponents, com a primer pas per a l'obtenció de les concessions de les declaracions d'interés comunitari (DIC).

Els informes tècnics i jurídics instats per Rocersa seran remesos pel consistori als Serveis Territorials d'Urbanisme de Castelló amb la finalitat de continuar el procediment legal que l'empresa va iniciar al maig de 2020.

Rocersa ha posat en marxa un “important i ambiciós” pla de creixement en la planta de l'Alcora, que inclourà un nou centre logístic per a ampliar i millorar les àrees d'emmagatzematge i expedició. D'altra banda, el projecte contempla la creació de noves oficines i showroom.

“El suport de l'Ajuntament de l'Alcora a les iniciatives empresarials de la zona és fonamental i és una aposta ferma per impulsar el creixement econòmic del municipi i fomentar l'ocupació” manifesten des de l'empresa, destacant que “l'informe favorable del consistori suposa un avanç per a l'obtenció de la corresponent declaració d'interés comunitari davant la Generalitat Valenciana”.

Rocersa avança “amb pas ferm” cap als objectius fixats per l'equip directiu “malgrat la incertesa derivada del coronavirus, la mercantil ha superat amb èxit aquesta època tan complexa que vivim”.

Per la seua part, l'alcalde, Samuel Falomir, ha posat en valor “el gran esforç que està realitzant l'empresa per tal de continuar creixent, fet que redunda directament en benefici de la nostra localitat, mitjançant la generació de riquesa i llocs de treball”.

Pujar