elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Més l’Acora-Compromís reclama elevar l’altura de la barana de la Plaça Nova per a previndre un accident greu

Més l’Acora-Compromís reclama elevar l’altura de la barana de la Plaça Nova per a previndre un accident greu

    El portaveu municipal de Més l'Alcora-Compromís, Agustín Chiva, ha reclamat a l'equip de govern que eleve l'altura de la barana de la plaça Nova per a previndre algun greu accident. La barana a penes té un metre d'altura i, a l'altre costat, el desnivell és de fins a quatre metres.

    “Creiem que la barana és xicoteta i a baix hi ha una altura important. El mes d'octubre passat ja vam demanar que l'ampliaren, que la feren més alta. Ho vam tornar a demanar fa un parell de mesos però tot continua igual”, lamenta Chiva.

    La plaça Nova està situada a esquenes de la Casa Consistorial de l'Alcora. Quatre metres més a baix discorre el carrer Verge del Carmen per una rampa molt pronunciada. Els bancs de la plaça Nova són, a vegades, un lloc de trobada d'adolescents.

    La plaça també és un punt de pas molt freqüentat per xiquets a causa de la seua proximitat a dotacions com el col·legi públic Puértolas Pardo o la Casa de la Música, on molts xiquets alcorins aprenen a tocar un instrument. “L'equip de govern hauria de prendre's de debò este assumpte perquè elevar l'altura de la barana és una cosa molt senzilla i podria evitar algun accident de gravetat per un descuit”, afegeix el regidor.

    Pujar