elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Govern de l'Alcora posa en valor els “importants avanços” en matèria d'Educació

El Govern de l'Alcora posa en valor els “importants avanços” en matèria d'Educació
  • Destaquen, entre altres iniciatives: nova aula gratuïta de 2 anys, desdoblament d'una aula de 3 anys, avanç en la tramitació dels projectes del Pla Edificant, nou nivell en l’EOI, nou cicle d'FP i subvenció per a activitats extraescolars

L'alcalde de l’Alcora, Samuel Falomir, i la regidora de l'àrea, Vanessa Periz, han posat en valor els “importants avanços” aconseguits en matèria d'Educació en els últims mesos.

En el balanç han destacat, d'una banda, la consecució d'una segona aula gratuïta de 2 anys, que se situarà al CEIP Comte d’Aranda i es posarà en marxa el pròxim curs 2020/2021. També en aquest centre s'ha aconseguit el desdoblament d'una aula d'infantil de 3 anys.

D'altra banda, Periz ha anunciat que l'Ajuntament ha obtingut una subvenció de 15.000 € de la Generalitat Valenciana per a la realització d'activitats extraescolars als centres educatius de la localitat durant el curs 2020/2021.

A més, la regidora ha indicat que en el pròxim curs la secció de l'Alcora de l'Escola Oficial d'Idiomes impartirà un nou nivell d'anglés (B2.1) i l'IES Ximén d’Urrea oferirà un nou cicle d'FP bàsica d'informàtica.

Per la seua part, l'alcalde ha explicat que la redacció dels dos projectes inclosos en el Pla Edificant ja es troba en fase de contractació. “Per a la redacció del projecte d'ampliació i millora de l'IES Ximén d’Urrea s'han presentat 7 empreses i a la redacció del projecte de construcció d'un gimnàs en el CEIP Grangel Mascarós opten 5 empreses”, ha avançat.

I pel que respecta a millores en instal·lacions educatives, Falomir ha explicat que, recentment, s'ha dut a terme la reforma d'una part de la cuina del CEIP Grangel Mascarós i que, en breu, començaran les obres per a la reparació d'un mur del CEIP Comte d’Aranda i un projecte per a millorar les instal·lacions del Centre de Formació de Persones Adultes.

“L'Educació és la base fonamental del nostre desenvolupament, el futur depén de la formació i des de l'Ajuntament continuarem esforçant-nos al màxim per tal de continuar aconseguint i implementant millores en tots els aspectes relacionats amb aquesta matèria”, han expressat Falomir i Periz.

Pujar