elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Mig Any Fester omplirà l'Alcora de diversió per a donar un impuls a l'economia local

Arxiu
Arxiu
  • Serà el dissabte 17 de febrer i comptarà amb xaranga, una paella monumental, tardeos i l'orquestra Monkey

La capital de l'Alcalatén es prepara per a celebrar per segon any el Mig Any Fester, una jornada que assenyala que només queden sis mesos per a les festes del Crist 2024.

L'Alcora vol, així, donar continuïtat a una iniciativa que va arrancar en 2023 i que després del gran èxit de participació, l'Ajuntament va decidir donar-li continuïtat amb la finalitat de dinamitzar l'agenda d'oci i donar un impuls a l'economia local, des dels comerços fins al sector de l'hostaleria.

Així, el Mig Any Fester de l'Alcora serà el dissabte 17 de febrer i contra amb xaranga, una paella monumental, tardeos i l'orquestra Monkey.

Diversió, germanor, bon rotllo i un ambient immillorable és el que es preveu per al dissabte 17 de febrer a l'Alcora.

La jornada arrancarà a les 12.00 hores al ritme de la xaranga que amb la seua música i les ganes de divertir-se recorreran els carrers de la localitat fins a la Pista Jardí.

A les 14.00 hores està prevista la paella monumental i, a continuació, començarà a sonar l'orquestra Monkey en la Pista Jardí.

També hi haurà tardeos en els pubs de la localitat.

Si encara no tens el tiquet per a la paella pots aconseguir-lo dissabte que ve dia 7 des de les 18.30 a les 20.00 hores en el vestíbul de l'Ajuntament. Preu: 4 euros.

Pujar