11 d’agost de 2020 11/8/20

La Diputació de Castelló millorarà la seguretat de la carretera que uneix l’Alcora i Araia

La Diputació de Castelló millorarà la seguretat de la carretera que uneix l’Alcora i Araia - (foto 1)
  • És una de les reivindicacions que el primer edil alcorí, Samuel Falomir, va traslladar al president en la ronda de reunions per a dissenyar el pressupost

  • José Martí ha visitat hui ‘in situ’ el terreny per a conéixer la problemàtica i per a tractar altres temes d’interés del municipi

MÉS FOTOS
La Diputació de Castelló millorarà la seguretat de la carretera que uneix l’Alcora i Araia - (foto 2)

La Diputació de Castelló donarà solució a una de les reivindicacions més demandades per l’Ajuntament de l’Alcora, la millora de la seguretat viària en la carretera CV-192 que dona accés a la pedania d’Araia. El president de la institució provincial, José Martí, ha visitat hui el punt en concret acompanyat per personal del Servei de Carreteres i per l’alcalde de la localitat, Samuel Falomir, per tal de conéixer ‘in situ’ l’estat de conservació i la problemàtica que afecta aquest vial propietat de la Diputació Provincial.

En paraules del primer edil, es tracta d’una actuació “molt necessària i demandada” perquè “parlem d’una carretera mot estreta -on a penes hi caben dos vehicles-  que suporta un important volum de trànsit en diferents èpoques de l’any”. Però, ha puntualitzat, “el major risc el trobem a les cunetes al descobert”, ja que “suposen un risc important d’accident tant per als conductors com per a ciclistes i són també un perill per als veïns que pugen a peu a la pedania”.

Martí ha recollit el guant de l’Alcora i ha explicat que “ara seran els tècnics de la Diputació els que comencen a treballar en el projecte que determinarà les millores i les fases a realitzar per a millorar la seguretat viària” i que passaran, segons Carreteres, per la formigació de les cunetes a partir de 2020”. I és que la Diputació “és sensible amb els problemes dels alcorins i les alcorines”. En aquest sentit, ambdós mandataris han aprofitat l’ocasió per a tractar altres temes d’interés del municipi, com la finalització del Parc de Voluntaris de Protecció Civil, que s’ha inclòs en els comptes de la Diputació per a 2020.

Falomir, per a acabar, ha agraït “la gran implicació” personal i institucional que manté amb l’Alcora i ha posat en valor “la gran tasca d’escolta que s’està realitzant des de la Diputació, promovent que siguen els alcaldes els que exposen les necessitats dels seus municipis i quines infraestructures son prioritàries”.

4,9 MILIONS PER A CARRETERES EN 2020

Cal destacar que ahir dimecres es va donar llum verd als nous pressupostos de la Diputació de Castelló per a 2020 sense cap vot en contra, els quals invertiran 4,9 milions a la conservació i a la modernització de la xarxa provincial de carreteres.

La Finestra de la Diputació de Castelló

La Finestra de la Diputació de CastellóEntrar en el especial
Pujar