elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Cronista Oficial de l'Alcora, José Manuel Puchol, coordina la seua 20a edició del llibre de les Festes del Crist

El Cronista Oficial de l'Alcora, José Manuel Puchol, coordina la seua 20a edició del llibre de les Festes del Crist
  • L'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Festes, Vanessa Periz, han tornat a confiar en el bon fer i la meticulositat del cronista per a dur a terme esta labor

MÉS FOTOS
El Cronista Oficial de l'Alcora, José Manuel Puchol, coordina la seua 20a edició del llibre de les Festes del Crist - (foto 2)

A menys de 3 mesos per a la seua celebració, l'Alcora està ja immersa en la preparació de les Festes del Crist 2024. Un aspecte important en el procés és l'elaboració del llibre de festes, un exemplar molt esperat i preuat pels veïns i veïnes i que molts d'ells col·leccionen any rere any.

I és que el de l'Alcora va molt més allà d'un programa de festes, ja que inclou un ampli contingut de gran valor i qualitat: articles, reportatges, poesies, treballs de recerca, entrevistes, fotografies, etc. amb un ampli espai dedicat a la reina i dames de les celebracions.

L’edició de 2024 ja està en marxa i, perquè tot isca bé, és molt important la coordinació, paper que exercix des de fa molt de temps el Cronista Oficial de la Vila. I enguany no serà menys. L'alcalde, Samuel Falomir, i la regidora de Festes, Vanessa Periz, han tornat a confiar “pel seu bon fer, rigor i meticulositat” aquesta labor a José Manuel Puchol. Així, la present és la seua 20a edició com a coordinador. Un treball que, a més, realitza de forma totalment altruista. “Estem molt agraïts per la gran labor que exercix el nostre cronista i és un verdader luxe comptar amb la seua dilatada experiència al capdavant d’aquest projecte”, han manifestat Falomir i Periz.

A més de les bondats esmentades, cal destacar també la faceta solidària del llibre de les Festes del Crist de l'Alcora, ja que els diners recaptats per la seua venda, a un preu simbòlic de 2 euros, es destina íntegrament a entitats benèfiques.

“Ja queda menys, prompte podrem avançar més detalls sobre el contingut del llibre, que de ben segur amaga moltes i grates sorpreses”, han conclòs.

Pujar