13 de juliol de 2020 13/7/20

El PP crearà un fòrum de participació per a donar veu als emprenedors i petits empresaris de l'Alcora

El PP crearà un fòrum de participació per a donar veu als emprenedors i petits empresaris de l'Alcora - (foto 1)

  La candidata del Partit Popular a l'alcaldia de l'Alcora, Merche Mallol, ha anunciat la creació d'un fòrum de participació “perquè els emprenedors i petits empresaris alcorins tinguen l'espai de protagonisme que requereixen i mereixen per la seua importància en el dia a dia del nostre municipi”.

  És per açò que l'alcaldable popular ha avançat que si a partir del 26 de maig “comptem amb la confiança majoritària dels nostres veïns, engegarem un consell sectorial per a generar sinergies entre el teixit empresarial local i l'Ajuntament. Si volem que l'Alcora recupere el progrés i desenvolupament perdut per culpa de la desídia de PSOE i Compromís és imprescindible que anem sempre de la mà els emprenedors alcorins”.

  I és que tal com ha ressaltat Mallol, “és de justícia que escoltem i tinguem en compte a aquells que tots els dies alcen la persiana del seu negoci per a acostar-nos als alcorins la qualitat i proximitat dels seus productes o serveis. Sense ells l'Alcora no seria el que és i sense ells seria impossible que aquest municipi comptarà amb les oportunitats i potencialitats”.

  Activar Consell Econòmic Empresarial 

  D'igual manera, des del Partit Popular “recuperarem de l'ostracisme al que han abocat PSOE i Compromis al Consell Econòmic Empresarial perquè siga una eina real i útil per al teixit econòmic local”. 

  Cal recordar que des que es va anunciar la creació d'aquest consell, “des del Desacord del Progrés únicament ho ha convocat en dues ocasions, una el PSOE i una altra Compromís, i en ambdues sense convidar al Partit Popular impedint que sumàrem proposades a aquest òrgan de participació”.

  Així, “enfront d'una esquerra que va anunciar la creació del Consell per a fer-se la foto però que en la realitat no ha cregut en ell ni ho ha potenciat, treballarem perquè el Consell Económic Empresarial es convoque amb regularitat permetent que siga un espai de consens i summa d'esforços en benefici de l'Alcora”.

  Pujar