elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La II Carrera de la Ceràmica torna a portar a l’Alcora l’emoció de les carreres de drons

La II Carrera de la Ceràmica torna a portar a l’Alcora l’emoció de les carreres de drons
  • Tindrà lloc el dissabte 24 de juny al camp de futbol El Saltador de l’Alcora

  • Han confirmat assistència alguns dels millors pilots nacionals

Drone Racing l'Alcora organitza, per segon any, la Carrera de la Ceràmica, una emocionant competició que tindrà lloc el dia 24 de juny i portarà fins al camp de futbol El Saltador, als millors pilots de drons del panorama nacional.

Després del rotund èxit de la primera edició en 2022, l'organització ha treballat àrduament per a superar les expectatives en aquesta nova entrega, La previsió per a aquest any és encara major, ja que comptarem amb la participació de destacats pilots de drons de tot Espanya, incloent-hi als integrants del reanomenat equip Spain Drone Team: Marcel Lleixà (Seasky), Joan Company (Falcon) i Albert Rosinés (Blessed), qui estan acostumats a competir a escala nacional i internacional.

La Carrera de la Ceràmica s'ha consolidat com un esdeveniment destacat en el món de les carreres de drons, gràcies al bon ambient i al recorregut variat que posa a prova tant persones com màquines. Els pilots demostraran la seua destresa i habilitat en enfrontant-se a un a desafiants obstacles i recórrer circuits especialment dissenyats per a posar a prova les seues capacitats. Sense dubte, serà un espectacle carregat de velocitat i adrenalina que promet mantindré als espectadors a la vora dels seus seients.

La Carrera de la Ceràmica compta amb el suport de la Federació d'Esports Aeris de la Comunitat Valenciana, de l'Ajuntament de l'Alcora i de diferents empreses locals, qui reconeixent la importància de promoure esdeveniments esportius i d'entreteniment en la província.

La Carrera de la Ceràmica compta amb el suport de la Federació d'Esports Aeris de la Comunitat Valenciana, de l'Ajuntament de l'Alcora i de diferents empreses locals, qui reconeixent la importància de promoure esdeveniments esportius i d'entreteniment en la província.

La jornada arrancarà a les 10:00 i al llarg del matí es disputaran els entrenaments. Després de dinar, a les 15:00 començarà la fase eliminatòria i a partir de les 19:00 està prevista la final. La competició es donarà per tancada a les 20:00 quan se celebre la cerimònia d'entrega de trofeus.

Amb entrada gratuïta, el públic tindrà l'oportunitat de gaudir de prop d'aquests drons d'alta tecnologia, capaços d'accelerar de 0 a 200 km/h en un segon. Drone Racing l'Alcora és l'únic club en organitzar aquest tipus de carreres en la província de Castelló, i per això aquesta Carrera de la Ceràmica és una oportunitat que no pot deixar-se escapar per a gaudir d'aquest espectacle.

Es pot trobar més informació al voltant de la carrera i de l'equip a la web droneracinglalcora.wordpress.com, a les nostres xarxes socials (a Instagram com @droneracinglalcora) i a través del correu electrònic droneracinglalcora@gmail.com.

MÉS FOTOS
La II Carrera de la Ceràmica torna a portar a l’Alcora l’emoció de les carreres de drons - (foto 2)
La II Carrera de la Ceràmica torna a portar a l’Alcora l’emoció de les carreres de drons - (foto 3)
La II Carrera de la Ceràmica torna a portar a l’Alcora l’emoció de les carreres de drons - (foto 4)
La II Carrera de la Ceràmica torna a portar a l’Alcora l’emoció de les carreres de drons - (foto 5)
La II Carrera de la Ceràmica torna a portar a l’Alcora l’emoció de les carreres de drons - (foto 6)
La II Carrera de la Ceràmica torna a portar a l’Alcora l’emoció de les carreres de drons - (foto 7)
Pujar